The Personal Hon

Do It Again

Ett extra rum att använda

Det är bra att kunna använda kompletta uterum så att man får ett extra rum till familjen. Det är både smidigt och väldigt fint att ha ett uterum som man kan använda året om, det gör så mycket om man kan använda ett till rum. Det blir som ett allrum men ute och det är ju så mysigt, speciellt när det är kallt och mycket snö. Då blir det extra mysigt att sitta inne och njuta av att vara i värmen men att man samtidigt kan få se den vackra naturen runt omkring sig.

Bra att göra det så att man kan vara där året om

Ja det är ju verkligen toppen när man kan använda ett uterum året om och inte bara på sommaren. Det finns mycket som man kan göra för att det ska bli fint och det är så härligt att få det ordnat så att man kan göra det så.
Man kan sätta upp infravärme och så kan man lägga in värmen i golven. Det gör att det blir extra varmt och skönt, något som man vill ha så att man kan värma sig där när det behövs.
Ja det är så smidigt och så härligt att få det lite större än vad man har det just nu. Ja man kan ju göra det så att man kan gör det som ett projekt som man vill hålla på med under sommaren så att man sne har det klart inför hösten och vintern. Och då kan man njuta lite extra av det och få det att bli extra skönt, och det finns så många fina sätt som man kan inreda det på och göra det fint. Ja det är verkligen toppen om man kan göra det så fint och så bra som man vill ha det. Det göra att hemmet känns ännu mysigare.